HP PhotoSmart C 7186

HP
C 7186
HP PhotoSmart C 7186
47 479 DKK

BilligToner.dk sælger et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 7186. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de stort set altid giver lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 7186