HP PhotoSmart C 7150

HP
C 7150
HP PhotoSmart C 7150
47 479 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de stort set altid giver lige så mange prints i samme gode standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 7150. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 7150