HP PhotoSmart C 7100

HP
C 7100
HP PhotoSmart C 7100
47 479 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 7100. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 7100