HP PhotoSmart C 6286

HP
C 6286
HP PhotoSmart C 6286
47 479 DKK

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

BilligToner sælger et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 6286. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 6286