HP PhotoSmart C 6283

HP
C 6283
HP PhotoSmart C 6283
47 479 DKK

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 6283. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem klokken 9 og 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid giver lige så mange prints i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 6283