HP PhotoSmart C 6250

HP
C 6250
HP PhotoSmart C 6250
47 479 DKK

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

BilligToner tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 6250. Vi lægger os i selen for at tilbyde et bredt udvalg til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 6250