HP PhotoSmart C 6190

HP
C 6190
HP PhotoSmart C 6190
47 479 DKK

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de stort set altid leverer lige så mange prints i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner.dk forhandler en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 6190. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 6190