HP PhotoSmart C 6188

HP
C 6188
HP PhotoSmart C 6188
47 479 DKK

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner sælger et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 6188. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din printer, også kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 6188