HP PhotoSmart C 6180

HP
C 6180
HP PhotoSmart C 6180
47 479 DKK

BilligToner sælger et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 6180. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Lige siden vi begyndte at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de næsten altid giver lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 6180