HP PhotoSmart C 6175

HP
C 6175
HP PhotoSmart C 6175
47 479 DKK

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 6175. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 6175