HP PhotoSmart C 6160

HP
C 6160
HP PhotoSmart C 6160
47 479 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

BilligToner sælger et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 6160. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 6160