HP PhotoSmart C 5190

HP
C 5190
HP PhotoSmart C 5190
47 479 DKK

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9 og 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi sælger et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 5190. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid giver lige så mange udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 5190