HP PhotoSmart C 5175

HP
C 5175
HP PhotoSmart C 5175
47 479 DKK

Siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

BilligToner forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 5175. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 5175