HP PhotoSmart C 5170

HP
C 5170
HP PhotoSmart C 5170
47 479 DKK

Vi tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 5170. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de næsten altid giver lige så mange prints i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 5170