HP PhotoSmart C 4785

HP
C 4785
HP PhotoSmart C 4785
112 535 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vi forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 4785. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der løbende tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 4785