HP PhotoSmart C 4740

HP
C 4740
HP PhotoSmart C 4740
112 535 DKK

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de stort set altid leverer lige så mange prints i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

BilligToner sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 4740. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 4740