HP PhotoSmart C 4683

HP
C 4683
HP PhotoSmart C 4683
112 535 DKK

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 4683. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Lige siden vi begyndte at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal prints i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 4683