HP PhotoSmart C 3194

HP
C 3194
HP PhotoSmart C 3194
60 686 DKK

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vi forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 3194. Vi lægger os i selen for at have et bredt udvalg til lige netop din printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 3194