HP PhotoSmart C 3175

HP
C 3175
HP PhotoSmart C 3175
60 686 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

BilligToner forhandler et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 3175. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 3175