HP PhotoSmart C 3173

HP
C 3173
HP PhotoSmart C 3173
60 686 DKK

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 3173. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 3173