HP PhotoSmart C 3150

HP
C 3150
HP PhotoSmart C 3150
60 686 DKK

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 3150