HP PhotoSmart C 3110

HP
C 3110
HP PhotoSmart C 3110
60 686 DKK

BilligToner.dk tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart C 3110. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem klokken 9 og 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart C 3110