HP PhotoSmart 8750 / G / GP

HP
8750 / G / GP
HP PhotoSmart 8750 / G / GP
100 900 DKK

BilligToner.dk sælger et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart 8750 / G / GP. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart 8750 / G / GP