HP PhotoSmart 8253

HP
8253
HP PhotoSmart 8253
47 479 DKK

Siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart 8253. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart 8253