HP PhotoSmart 7800

HP
7800
HP PhotoSmart 7800
60 686 DKK

Siden vi startede med at forhandle billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de næsten altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart 7800. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart 7800