HP PhotoSmart 3308

HP
3308
HP PhotoSmart 3308
47 479 DKK

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de stort set altid giver samme antal prints i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

BilligToner forhandler et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart 3308. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige netop din printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Vis mere