HP PhotoSmart 3207

HP
3207
HP PhotoSmart 3207
47 479 DKK

Lige siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi sælger en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart 3207. Vi bestræber os på at have et stort udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart 3207