HP PhotoSmart 3200

HP
3200
HP PhotoSmart 3200
47 479 DKK

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vi tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart 3200. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart 3200