HP PhotoSmart 3108

HP
3108
HP PhotoSmart 3108
47 479 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

BilligToner tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PhotoSmart 3108. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der løbende kommer nye produkter til.

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP PhotoSmart 3108