HP PageWide Pro 570

Pro 570 HP
HP PageWide Pro 570
389 923 DKK

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

BilligToner.dk tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PageWide Pro 570. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der løbende lanceres nye produkter.

Vis mere