HP PageWide Pro 452 / dn / dw / dwt

Pro 452 / dn / dw / dwt HP
HP PageWide Pro 452 / dn / dw / dwt
389 923 DKK

BilligToner sælger et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PageWide Pro 452 / dn / dw / dwt. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de stort set altid giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Vis mere