HP PageWide Managed P 77750 / ZS

Managed P 77750 / ZS HP
HP PageWide Managed P 77750 / ZS
1109 1928 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem klokken 9 og 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de stort set altid giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vi forhandler et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PageWide Managed P 77750 / ZS. Vi lægger os i selen for at have et bredt udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere