HP OfficeJet Pro L 7480

HP
L 7480
HP OfficeJet Pro L 7480
81 698 DKK

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard OfficeJet Pro L 7480. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP OfficeJet Pro L 7480