HP OfficeJet Pro K 5400 / DN / DTN / N / TN

HP
K 5400 /  DN / DTN / N /  TN
HP OfficeJet Pro K 5400 / DN / DTN / N / TN
81 698 DKK

BilligToner sælger et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard OfficeJet Pro K 5400. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP OfficeJet Pro K 5400 / DN / DTN / N / TN