HP OfficeJet 8500 a Plus e-All-in-one

HP
8500 a Plus e-All-in-one
HP OfficeJet 8500 a Plus e-All-in-one
85 100 DKK

Vi tilbyder en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard OfficeJet 8500 a Plus e-All-in-one. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Lige siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP OfficeJet 8500 a Plus e-All-in-one