HP OfficeJet 7000 Wide Format

HP
7000 Wide Format
HP OfficeJet 7000 Wide Format
85 85 DKK

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard OfficeJet 7000 Wide Format. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP OfficeJet 7000 Wide Format