HP OfficeJet 6600 / e-All-in-One / e-All-in-One speciel Edition / Premium e-All-in-One

HP
6600 / e-All-in-One / e-All-in-One speciel Edition / Premium e-All-in-One
HP OfficeJet 6600 / e-All-in-One / e-All-in-One speciel Edition / Premium e-All-in-One
54 545 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

BilligToner forhandler en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard OfficeJet 6600 PREMIUM E ALL IN ONE. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der løbende kommer nye produkter til.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de næsten altid leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP OfficeJet 6600 / e-All-in-One / e-All-in-One speciel Edition / Premium e-All-in-One