HP OfficeJet 6210 / V / XI

HP
6210 / V / XI
HP OfficeJet 6210 / V / XI
60 686 DKK

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard OfficeJet 6210 / V / XI. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP OfficeJet 6210 / V / XI