HP OfficeJet 5230

5230 HP
HP OfficeJet 5230
141 364 DKK

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

BilligToner.dk sælger en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard OfficeJet 5230. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Vis mere