HP OfficeJet 4656

4656 HP
HP OfficeJet 4656
141 364 DKK

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange prints i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere