HP OfficeJet 4632

HP
4632
HP OfficeJet 4632
129 914 DKK

Siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

BilligToner.dk sælger et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard OfficeJet 4632. Vi lægger os i selen for at have et bredt udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP OfficeJet 4632