HP OfficeJet 3830

3830 HP
HP OfficeJet 3830
141 364 DKK

BilligToner tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard OfficeJet 3830. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Lige siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de stort set altid leverer samme antal prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere