HP OfficeJet 3800

3800 HP
HP OfficeJet 3800
141 364 DKK

Siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

BilligToner tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard OfficeJet 3800. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de stort set altid leverer samme antal prints i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere