HP OfficeJet 2624

HP
2624
HP OfficeJet 2624
129 914 DKK

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de næsten altid giver lige så mange udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

BilligToner tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard OfficeJet 2624. Vi bestræber os på at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP OfficeJet 2624