HP LaserJet Professional P 1605

P 1605 HP
HP LaserJet Professional P 1605
91 615 DKK

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

BilligToner tilbyder en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet Professional P 1605. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der løbende kommer nye produkter til.

Vis mere