HP LaserJet Professional P 1568

P 1568 HP
HP LaserJet Professional P 1568
91 615 DKK

BilligToner sælger en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet Professional P 1568. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Lige siden vi begyndte at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere