HP LaserJet Professional P 1109 / W

P 1109 / W HP
HP LaserJet Professional P 1109 / W
138 1106 DKK

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vi sælger en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet Professional P 1109 / W. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere