HP LaserJet Professional P 1104 / W

P 1104 / W HP
HP LaserJet Professional P 1104 / W
138 1106 DKK

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet Professional P 1104 / W. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Vis mere