HP LaserJet Professional M 1139 MFP

M 1139 MFP HP
HP LaserJet Professional M 1139 MFP
138 1106 DKK

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

BilligToner sælger et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet Professional M 1139 MFP. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal prints i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere