HP LaserJet Professional M 1136 MFP

M 1136 MFP HP
HP LaserJet Professional M 1136 MFP
138 1106 DKK

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet Professional M 1136 MFP. Vi lægger os i selen for at have et bredt udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere